• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is baccarat en hoe is het te spelen?

Het spel baccarat wordt steeds populairder. Het moet gezegd dat de democratisering van internetcasino’s er veel mee te maken heeft gehad, waardoor je toegang hebt gekregen tot spellen die je misschien nog nooit eerder hebt benaderd. Vandaag moet je leren baccarat te spelen, zodat je niet verdwaalt als je aan tafel gaat zitten. Inderdaad, de speluitleg baccarat zou bekend moeten zijn voordat je het spel start. Als je meer op zoek bent naar de geschiedenis van het spel.

Hoe speel je baccarat?

Baccarat wordt gespeeld aan een tafel die plaats biedt aan maximaal 14 spelers. Spelersposities zijn gemarkeerd met nummers van 1 tot 15. Bijgeloof nummer 13 wordt niet vermeld. Voor elk nummer staan ​​drie onafhankelijke vakjes. Elke speler wordt daarheen gebracht om zijn fiches te storten om in te zetten op zijn eigen overwinning, de overwinning van de dealer of een gelijkspel. Over het algemeen wordt baccarat uit gespeeld met 6, 8 of 9 kaartspellen. De kaarten worden na elke beurt geschud. Wat Mini Baccarat betreft, het wordt gespeeld op een twee keer zo kleine tafel en biedt plaats aan slechts 7 spelers. Het doel van het spel is om 9 punten te krijgen of er zo dicht mogelijk bij te komen. Omdat de spelregels vooraf bepaald zijn, voel je je niet zenuwachtig en heb je bijna geen beslissingsbevoegdheid. Het enige wat je hoeft te doen is inzetten op de speler, de bankier of een gelijkspel. Zodra je je inzet hebt geplaatst, deelt de dealer de kaarten. Vanaf dat moment hoeft je geen beslissingen meer te nemen.

Hoe verloopt een baccarat-spel?

De bankier begint met het plaatsen van een weddenschap om het baccarat-spel te starten. De deelnemers rond de tafel zullen dan moeten gokken. Je hebt twee keuzes: de volledige inzet van de bankier spelen of slechts een deel inzetten. Dit is de speler die de grootste inzet heeft gedaan en de kaarten worden uitgegeven. Je kunt ervoor kiezen om in te zetten op de handen van de bankier of op de hand van de speler. Je kunt ook inzetten op gelijkspel, maar pas in dit geval op dat de kans op vertrek niet groot is. Dus de dealer behandelt de kaarten, twee aan de bank en twee aan de spawner. Tijdens dit spel wordt het een natural genoemd als een van de handen gelijk is aan 8 of 9. De handen en de grootste winst worden gecontrasteerd. Een derde kaart wordt anders getrokken volgens een zeer nauwkeurige regel aan de andere tafel. De handen worden vergeleken en de hoogste wint na het trekken van de 3e kaart. Je moet 5 procent van jij winst betalen als je op de hand van de bank had gegokt en deze wint.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>