• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • 5 populairste online gokkasten aller tijden

Als jij op zoek bent naar de 5 populairste online gokkasten aller tijden dan zit je hier goed. Gokken is natuurlijk al ontzettend lang populair en zijn veel verschillende manieren om te gokken: er is voor iedereen wel wat wils. Een populair onderdeel van gokken? Online gokkasten!

Online gokkasten zijn er in veel soorten en maten waardoor het soms lastig kan zijn om een leuke en geschikte gokkast te vinden. Gelukkig hebben we bij Jackpotmagazine een onderzoekje gedaan waarbij we hebben gekeken naar de meest populaire online gokkasten. Wat ons betreft zijn deze 5 gokkasten de meest populaire gokkasten aller tijden!

1. Gonzo’s Quest

De eerste plek is voor Gonzo’s Quest van NetEnt. Dit is een van de meest bekende online gokkasten en dat is niet voor niets. Het spel heeft een mooie grafische weergave en een fijn spelverloop. Ook de bonus features zijn erg aantrekkelijk. Als jij Gonzo nog nooit gespeeld hebt is dit dus zeker een keer de moeite waard. Online gokken in Nederland wordt er een stuk leuker op met deze gokkast.

2. Starburst

Starburst is ook een online gokkast van NetEnt en is misschien wel de meest populaire gokkast van dit moment. Het spel heeft een eenvoudige opzet, maar is toch erg aantrekkelijk. Ook de winstkansen zijn erg goed. Deze online gokkast is eigenlijk sinds zijn lancering in 2011 al een favorite online gokkast voor miljoenen spelers. Dit komt voornamelijk door de eenvoud, het is namelijk een ontzettend simpele online gokkast die makkelijk te begrijpen is voor iedereen.

3. Mega Moolah

Mega Moolah is een online gokkast van Microgaming en staat bekend om de hoge jackpots. Dit maakt het spel erg aantrekkelijk voor spelers die graag grote bedragen winnen. Ook het spelverloop is erg leuk. Zo heeft dit spel maar liefst 5 rollen en 25 verschillende winlijnen. Maximaal kun je zo’n 6 euro in zetten op een spin.

4. Book of Ra

Book of Ra is een online gokkast van Novomatic en is erg populair onder spelers. Het spel heeft een Egyptisch thema en dat maakt het extra aantrekkelijk. Ook de winstkansen zijn erg goed.

5. Twin Spin

Twin Spin is een online gokkast van NetEnt en is misschien wel de meest unieke gokkast van dit moment. Het spel heeft twee rollen die altijd gelinkt zijn. Dit maakt het spel erg spannend en er zijn veel winstkansen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>